Tisková zpráva o spolupráci System4u a Orange

Dnes v médiích vychází naše tisková zpráva o spolupráci mezi System4u a největším telekomunikačním operátorem Orange. Orange nabízí svým business zákazníkům službu management mobilních zařízení. System4 je je implementátorem technologie MobileIron, díky níž mohou firemní zaměstnanci pracovat na mobilních zařízeních bez nebezpečí ohrožení firemních dat a IT oddělení má zároveň nad těmito zařízeními neustálý dohled.

Tisková zpráva System4u_Orange

Buďte v obraze

• Dáme vám vědět o novinkách a problémech v zabezpečení mobilních zařízení. Zanechte nám e-mail – každý měsíc vám zdarma pošleme report nejdůležitějších událostí připravený našimi experty.
  • Spamu se nemusíte bát. Posíláme maximálně 2 e-maily měsíčně a z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit. Vaši adresu nepředáme nikomu dalšímu.

Vložit komentář

Váše emailová adresa nebude publikována. Povinná pole jsou vyznačena *

Ochrana před spamem *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>